суббота, 18 апреля 2020 г.

Украинские телеканалы. Новости. Анонсы. • Телеканал UA КУЛЬТУРА

UA: КУЛЬТУРА покаже чотири художні фільми до Великодня
До свята Великодня за юліанським календарем суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА пропонує глядачам добірку художніх фільмів біблійної тематики. У суботу та неділю святковий великодній настрій телеглядачам створять фільми про земне життя Ісуса Христа і його воскресіння.

Читайте також: Суспільне покаже Великодні богослужіння ПЦУ та УГКЦ наживо

1. "Марія Магдалина". Фільм із циклу "Біблійна колекція" — серія екранізацій біблійних сюжетів. Це історія однієї з найпалкіших послідовниць Ісуса, який змінив її життя назавжди. Жінка була поруч із ним у подорожі до Єрусалима, переживала муки розп’яття свого вчителя й першою сповістила про воскресіння Христа. Дивіться 18 квітня о 20:30.

2. "Іуда". Ще один фільм циклу "Біблійна колекція" про відомого біблійного персонажа, учня Ісуса, котрий зрадив свого вчителя за тридцять срібняків. Дивіться 18 квітня о 22:15.

3. "Диво на шляху в Дамаск. Апостол Павло". Павло — один із неназваних апостолів Ісуса Христа. Спершу він не увійшов до числа знаменитих дванадцяти апостолів, проте згодом став одним із найважливіших і наближених до Ісуса. Диво перетворення сталося під час подорожі до Дамаска — Павло почув голос самого Христа й відтоді став повноправним його служителем. Дивіться 18 квітня після великоднього богослужіння у Свято-Михайлівському кафедральному соборі о 03:00 та 04:30 одразу дві частини фільму.

4. "Авраам: хранитель віри". Фільм із циклу "Біблійна колекція". Старозавітний сюжет про Авраама, праотця трьох світових релігій: юдаїзму, християнства та ісламу — у стрічці набуває живих рис. На заклик Бога Авраам витримав поневіряння, голод і спрагу в пошуку землі обітованої. Та коли знайшов її, Бог мав для Авраама ще одне — найстрашніше випробування. Дивіться стрічку 19 квітня о 12:30.

Статистика: Добавлено Admin — 3 минуты назад




source https://satellitetvforum.info/viewtopic.php?t=6459&p=179665#p179665

Комментариев нет:

Отправить комментарий