четверг, 3 декабря 2020 г.

Новости IPTV • Видеосервисы Vimeo, Amazon Prime Video

Amazon покаже 10 фінальних епізодів серіалу «Вікінги» до прем'єри на History

Изображение

Amazon домовилася з американською кабельною мережею History Channel про ексклюзивний показ останніх епізодів фінального сезону серіалу «Вікінги» на платформі Amazon Prime Video. Всі десять серій стануть доступні 30 грудня для територій США, Німеччини, Австрії, Великобританії та Ірландії.

Це досить несподіване рішення, оскільки серіал є чи не найбільш рейтинговим проектом History Channel, а сама мережа залишається з неексклюзивними вікном дистрибуції. Втім, відомо, що канал, котрий належить A+E Networks, переглядає схему роботи, поступово відмовляючись від багатосезонних шоу та зосереджуючись на одно- або двосезонних міні-серіалах.

Крім того, угода означає, що Amazon і Netflix будуть показувати частини франшизи «Вікінги» одночасно. Адже Netflix якраз працює над спін-оффом «Вікінги: Вальхалла» (Vikings: Valhalla).

«Вікінги» - ірландсько-канадський проект, копродукція TM Productions і Take 5 Productions у співпраці з Corus Entertainment. Дистрибутор за межами Ірландії та Канади - MGM Television. Перші десять епізодів шостого сезону вже показали з грудня 2019-го до лютого 2020 року. Серіал не є строго історичним і вільно інтерпретує скандинавські саги про набіги вікінгів на англосаксонську Британію, Західно-Франкське королівство та інші землі.

Статистика: Добавлено olegbatkov — 14 минут назад




source https://satellitetvforum.info/viewtopic.php?t=4446&p=203958#p203958

Комментариев нет:

Отправить комментарий