четверг, 29 апреля 2021 г.

Украинские телеканалы. Новости. Анонсы. • Новости, анонсы Украинских телеканалов

«КОХАЮ»: ТЕЛЕВЕДУЧА АННА ПАНОВА ВІДСВЯТКУВАЛА РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ
Изображение
Три роки тому ведуча Анна Панова стала щасливою дружиною.
Наприкінці березня минулого року телеведуча Анна Панова зізналась, що тепер їх у родині троє, та розповіла про пологи під час епідемії коронавірусу. Місяць тому ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» відзначила перший день народження маленької донечки Мілани, яку виховує з чоловіком Олександром Кам’янцем. А вчора у сім’ї було ще одне свято — Анна та її коханий відсвяткували третю річницю шлюбу. Цією щасливою новиною вона поділилася з прихильниками.

В соцмережах телезірка привітала свого коханого з їхнім сімейним святом та показала прихильникам неймовірними світлинами з дня весілля. У своєму пості Анна Панова зізналася, що в неї непростий характер. Втім, в моменти поганого настрою чоловік завжди підтримує її, проявляючи кохання та турботу.
«Я іноді буваю зовсім не подарунок. Але як же важливо знати: навіть якщо ти встала не з тієї ноги, тебе обіймуть турботливі руки. Три роки з дня весілля! Кохаю», — написала ведуча.
Анна Панова та Олександр Кам’янець одружились 27 квітня 2018 року. Весільна церемонія відбулась у колі найближчих людей. До вівтаря наречена йшла у весільній сукні своєї мами. А відразу після розпису Анна приїхала на роботу в офіс, де відсвяткувала подію з друзями і колегами, а також кинула весільний букет своїм незаміжнім подружкам.

Изображение
Анна Панова та її чоловік Олександр

Статистика: Добавлено Admin — 55 минут назад




source https://satellitetvforum.info/viewtopic.php?t=8398&p=221821#p221821

Комментариев нет:

Отправить комментарий