среда, 21 апреля 2021 г.

Украинские телеканалы. Новости. Анонсы. • Новости телеканала 1+1

Изображение
«Сніданок з 1+1» тимчасово змінив студію

Повернутися до оновленої студії шоу планує 24 травня.
Ранкове шоу «Сніданок з 1+1» змінило свою студію через ремонт та переїхало до нової – на територію ТСН. Про це канал повідомив 20 квітня.

Повернутися до оновленої студії «Сніданок з 1+1» планує 24 травня. На «1+1» також додали, що невдовзі у тій студії будуть розміщені три проєкти — «Сніданок з 1+1», «Сніданок.Вихідий» та денне шоу «Твій день».

Крім того, 20 квітня телеканал запустив благодійний розпродаж речей зі студії «Сніданок з 1+1». «Зміни вже розпочались і їх не спинити. У нашій студії "Сніданку" стартувало велике перевтілення. Речі, які нам служили вірою і правдою та стали історією "Сніданку", тепер можуть опинитись у вас», – сказав ведучий Єгор Гордеєєв.

Усі кошти від аукціону будуть передані до благодійного проєкту «Здійсни мрію» на допомогу і навчання маленьким пацієнтам лікарень.

«Кожен лот має свою стартову ціну та крок – мінімальну суму, на яку можна підняти вартість лоту. Фінал аукціону зазначає команда під час оголошення лоту, – розповіли на «1+1». – На офіційній сторінці "Сніданку" кілька разів на тиждень будуть виходити ексклюзивні лоти – яскраво-червоний тостер, картина з автографом Руслана Сенічкіна, салатового кольору крісло студії "Сніданок.Вихідний" і найпопулярніший холодильник на телебаченні ніжно-зеленого кольору».

Статистика: Добавлено Admin — 30 минут назад




source https://satellitetvforum.info/viewtopic.php?t=4417&p=220678#p220678

Комментариев нет:

Отправить комментарий